...voolavad pisarad, sest kauaaegne kaisusõber lahkus...


 ...ikka vikerkaare taha kuhu teisedki enne teda. Loodame, et nad seal kohtuvad ja elavad õnnelikku teispoolsuse elu.



Kusti oli kõige inimsõbralikum kiisu keda olen näinud. Tema lemmiktegevus oli külalistel sülest sülle liikudes nõrgimat lüli otsida ja lõpuks olid kõik lülid nõrgaks kulunud. 

Kõik kassiomanikud kelle kassid eriti sületada ei tahtnud (ja nad enamasti eriti ei taha) said oma süle- ja nurruvajadused meie juures rahuldada. Kusti lihtsalt pidi sülle saama ja kaisus magama.



See oli pikk koosolemine. Suur hulk abielusidki ei kesta nii kaua. See oli ilus koosolemine. 

Kusti oli meie kõige pikaealisem kass. 

mai 2005-12. 06. 2024

Pilte otsisin kaua. Iseloomulikke, Tema torrsis ilme oli kuulus ja tegelikult see oligi ainult ilme. Loomult oli ta soe ja helge.






 Kahjuks ei ole päris titeajast ühtegi sellist pilti jäänud, mida annaks siia albumist üle tuua. Digifotokas tuli meile pisut hiljem ja Kusti oli väga kiire kasvuga kassike. Ta polnud veel aastanegi kui juba teistest suuremaks oli kasvanud.   






Kõva kalamees olid. Püüdsid selliseid suurusi mida me polnud varem näinud ja mõnest sellisest jagus teistelegi. Tiigi ääres oli huvitav.



Talvine lemmiktegevus oli kamina ees kõhu soojendamine ja magamine.


Muidugi oli teisigi kohti kus lihtsalt olla.



Õueelu  








Mida kehvemaks sul läks seda rohkem tahtsid olla juures ja süles aga viimaseks minekuks hakkasid kodust eemal rändama. Tõime su korduvalt tagasi ja lõpuks sa peaaegu mu süles ka kustusid. 
Jumalaga sõbrake !


   .                                   

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar