Ai-ai-ai-aiai märtsist aprill sai...

 ...ja ümisedes aprilli rõhk a-l siis on toredam 😀

01. 04. Kui Ülo koju jõudis oli ilm täitsa lahke. Selline paras rannailm kui peenra kaldal istudes ka natuke reha saab liigutada ja muidu targutada. Seega lükkas ta mu õue. Tegime kahasse pilte ka. Praeguseks on need pildid juba lootusetult vana uudis aga tol päeval olid asjad aias sedasi.

Sinised on ikka need kõige, kõige

´Harmony `

Nojah aga ega vana hea ´Velvet Smile `ka paha pole. Võrkiirised on lihtsalt nii võrratud, kõik eranditult.

õrn (vist igas mõttes, kuidagi väheks jäänud ) ´Sea Breeze `

Lumeroosid hakkavad pead tõstma...

...ja proovisin esimesi sinililli tabada aga oli pisut vara veel.
kohalikud metsad

kohalikud metsad

eelmise aasta uustulnuk mil lehed sama tähtsad kui õied
´Cremal `
Esialgsete vaatluste põhjal näivad kõik eelmisel aastal istutatud uues sinililled elus olevat. Midagi peab ju sessinatses ilmas hästi ka olema.

Kivilas kadunud ja siis jälle ilmunud kaunis krookus C. pulchellus, aga kas ´Cassiope `või ´Pulchellus ` enam ei tea ja praegu ei viitsi kaevama ka hakata. Igatahes läheb sel hästi ja see ongi tähtis

Alpikannid teevad rõõmu. On elus. need, mis praegu õitsema peavad seda ka teevad ( 7 ümaralehist) ja need mis ei pea näitavad ka kena tervist.
´Silver Leaf `

´Rosea `

Üllatusena tuli esimene lõokannus


Üldse ei olnud aga üllatav Kusti pirnipuus ja teda märganud Sass pirnipuuga üheks saamas



Miinus poole pealt üks stiilinäide kitsede toidulaual olnud elupuust. Üks on veel selliselt õnneks võetud ja kõvasti on kannatada saanud palsami nulg ´Nana `. Kaugemad puud ja põõsad on üle vaatamata. Pole veel traktori otsa julgenud ronida. Selle elupuu laasime alt ja pügame ülalt, suvel on nagunii kõrgete lillede poolt see osa varjatud. Teise pean ilmselt asendama.


02.04. Nojah. Üks vana hea sõber ütles, et 60 on tänapäeval alles keskiga. Olgu tema õnnistatud. seda oli hea kuulda ja teadmiseks võtta 😏 Tegelikult oli tore. Mõni eriti julge sõber söandas läbi astuda. pealegi lõikasid Ülo ja Lars  õunapuud ilusaks.
Etteruttavalt pean ütlema, et sünnarahad realiseerisin kunstipoes.

Kui juba kunstipoele jutt läks siis paar pilti ka on valmis saanud. Väikese lõuendi hirmu olen seljatanud aga need said hetkel otsa ja nüüd vahin tõtt poole suuemaga ja hirm on jälle kallal. Oeh, ma ütlen. Seal kust ma oma kunstiasjad tellisin pole seda minu suurust pakkuda 😟




03.04. - 04.04. lihtsalt kole ilm
05.04 oli meil vist kohalik torm, sest eriti kaebusi kusagilt ei laekunud. Aga meil puhus kassiluugi lahti sisemisel uksel !
06.04. hommikul maa valge, pärast sulas ära
07.04 muidu poleks väga vigagi olnud aga vahepeal sadas alustassi suurusi helbeid. Ok, liialdasin aga suured olid küll

Kuna Meerit enam pardijahti pidamas pole, patseerivad need rahulikult meie sillakesel. aga Sass võttis asja käsile ja lendas neile peale. Hea, et enne tiiki pidama sai.


Teise laine krookused kahjuks õitsevadki vist nupus ära. Üks päev oli küll sedapalju päikest, et õied avanesid aga siis polnud pildistajat. Aga need nii ka ilusad kuigi avatuna oleks ikka parem ja rohkem


vana vintske nimeta valge, levib mulle meelepäraselt hoogsalt mööda peenraid

´Flower Record `

Lubasin ülakardinad siis siia letti lüüa kui need pestud, tärgeldatud, triigitud ja riputatud aga, et kevad sunnib mind Ülot vaikselt aia suunas survestama, siis jäävad aknapaled ja piirded esialgu tegemata ja jumal seda teab kuna see pidulik ülesripuramine alles aset leiab. seega veidi õnnetud, vormitud ja veidi kortsus aga sellised need said. Tagumise toa kolmele aknale.








Homseks lubati üpriski ilusat ilma ja selle veedan raudselt õues. Sinililli vaja pildistada ja uurida igasuguseid ninasid. ehk teen põmpsuga ka ringi. Eks homme ole näha.

6 kommentaari:

  1. Kardinad on ülikenad ja kui need veel akna ette saavad... Silma jäi üks põnev roigaspink, kas see on Ülo meistriteos? Ja sinu pildid on kenad.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Selle pingi tegi Kati (oli kokukal virtin ja esineb ka Puukoi nime all) meile hõbepulmadeks :)

      Kustuta
  2. Mul krookustega sama jama. Kipuvad nupus olles ära õitsema.
    Kardinad on superägedad. Ja lillemaalid on väga head. Jõudu,jaksu ja tervist sulle.

    VastaKustuta
  3. Mõnusad ärkamised ja loomised. Tervist ja rõõmu loomisest(loodusest).

    VastaKustuta
  4. Sa suudad alati üllatada, imelised pildid ja kardinad. Ilusat pikka sooja kevadet. :)

    VastaKustuta
  5. Sul on lillede maalimiseks hea käsi, ilusat pilti jaksab kauem vaadata.
    Kardinad on armsad.
    Tõesti varajane kevad teil, mu sinililled alles praegu alustavad, võrkiiriseid ka veel ei paista, krookused aga on ilmselt vesirottide nahka kadunud.

    VastaKustuta