...süvasügis vol. 2...

 ...näitab kogu oma arsenali. Külma ja vihmast ilma ning lõpuks ka esimest lund.

16.11 Rahvas eputab oma lumega. Kellel rohkem, kellel vähem. Meil jäi tänase päeva lumelaadsetest sademetest õrn kiht maha alles pimeduses. Max kohtus esimest korda lumelaadsega. Kahjuks oli liiga pime, et tema üliilmekat nägu pildistada.

17.11 Et öösel oli kerge miinus, oli hommikul veidi valget siin ja seal ka näha. Max võttis olud kiiresti omaks ja viimati kui ma aknast välja vaatasin ajas MAX taga SASSI ja mitte vastupidi nagu võiks arvata


pea sai kerge mütsi, mis ei koorma ajusid

Tundub, et tänagi tuleb sajuhoogudega ilm nagu eile. Termomeeter näitab -0,3 C.

19.11 Ja lumi on, ja lund tuleb juurde. 
igav!!!!!!!!! mis nad magavad kogu aeg, mängiks parem

ja õues on midagi imelikku toimunud



PESUPÄEV

sünkroonpesu
Max hästi veel ei ulata aga õpib

kõrvad ja kõrvatagused ka

Ilm jätkab talvist joont. Miinused nii öösel kui päeval ja lund tuleb vaikselt juurde. kas jääbki talveks nagu eelmiselgi aastal?
24.11 
Maxist on saanud eriti kirglik linnuvisiooni vaataja. Tagumises toas võib jälgida programme ´Põõsapeitus ` ja ´Lihtsalt lusti pärast `, köögis seevastu võib vaadelda ´Rasvapalli aeroobikat`. keskmise toa suurel ekraanil on kavas ´Söögimaja sööstlend ` ja ´Vigur võiduajamist `. ja mina saan kududa ilma, et peaks kaitsma lõngakerasid või ilma süles vigurdava ja mu nina näksiva kassinoorukita. Temperatuur on kestvalt -3 ja -4 C vahel. 

Mingi kord ikka on veel säilinud. Tõesti kui Mart oli pehme siis Kadri on kõva. 

Aeg vuhiseb ja ongi jälle jõuluimede ootamise aeg käes. Saime meiegi oma esimese ilu üles riputatud (ilmselt ka viimase, mõni pisividin ehk kusagile kui ikka üldse rahu ei anna). Armastatud roosa kuusk on sel aastal puhkusel, sest meil on õnn omada Maxi ja tegu on ikka väga aktiivse ja rõõmsameelse kiisuga. Igaks juhuks ei ahvatle teda kuusega ja lae alla ta õnneks ei pääse.

Ilmad on absoluutselt stabiilsed. Päeval -3,2 C ja öösel -3,7 C. Aegajalt sajab natuke lund juurde. Tuul mõõdukas. Õues näeb välja nagu oleks talv. Kassid aelevad enamasti toas mööda pehmemapoolset või lausa pehmet mööblit või lebotavad kamina ees. 
kaks kanget

Loodan, et kõiki tabab mingi pisike jõuluime. Hoidkem silmad ja südamed lahti. Rahulikku advendiaega.

1 kommentaar:

  1. Meil vaatab Tibu ainsana rõduaknast seriaali "Kolm igavat elupuud kattuvad lumega". On näha, et süda igatseb suvist vabaelu, aga vana kass teab, et soojas on parem.

    VastaKustuta