...tiksub jaanuar oma viimaseid päevi...

...ja on täitsa tõenäoline, et tali jääbki sel aastal taeva. Selline seisukoht on valdav. Parem oleks ka, sest taimed on kevades ja külmadega oleks suured kaod ja kahjustused kindlad. Meie aias pole õnneks mingeid anomaaliaid õitsemise ega lehtimise näol veel tekkinud. Lumeroos ei lähe arvesse, sest see võibki juba õitseda. Ilmajuttu on viimasel ajal nii palju, et enam ei viitsi. Senise talve võib kokku võtta sõnaga ebanormaalne eriti kui arvestada, et oleme siiani põhjamaade hulka arvestet. võib täitsa olla, et see on MINU ELU KÕIGE SOOJEM TALV. Aga kokkuvõtte saab teha alles kevadel. Ees on veel veebruar ja kiuslikud märts ja aprill.

Koristasin elamist ja mõtlesin asjade üle. Inime on ikka naljakas. Nüüd on mul lõpuks elamine, mis mahutab ära mu aura ja ego aga oh, õudu. Seda peab keegi ka koristama. Normaalne regulaarne koristus on pikkade remondiaegade tõttu kuidagi alla käinud. Aga, et koristama vahetevahel ikkagi peab, siis on hädavajalik väike akudel töötav käsiimeja. Selline peaks ju olemas olema küll. Oskab ehk keegi midagi soojalt soovitada ? Ega siis tolmuimejate rohkus majas pole häbiasi, pigem viitab maniakaalsele koristajale. Robot on tubli ja teeb põrandad puhtaks aga kahjuks ei roni riiulites ja mõned servad, praod, nurgatagused jne tahavad vahel väikest kõbistamist.

Eelmisel aastal alustatud veranda toolikatete projekt sai ka lõpu.  Nende heegeldamine oli nohu selle pideva ribastamise kõrval. Sellest sain lõpuks villigi kääridest. Lisaks varem ribastatud Ülo T-särkidele lisandus veel üks mu viledaks kulunud top, kaks minu seelikut ja Anni punane seelik ning veel üks hall top Anni kaltsukotist. Minu meelest said täitsa toredad. Toolde jalgu ärgem vaadakem. Need lähevad kevadel värskenamisse.


Sassil on kassiluuk täielikult käpas. Ja ta on muidu ka üks tore loom. Peksab tolmurobotit, lustib õues, kiusab vanureid. Toas laseb ennast vahel kõhu alt sügada aga õues on täielik kaaslane. Lendab aias ringi ja laseb ennast silitada ja katsuda niipalju kui inimesel jaksu on.
siin esineb ta näputööna

Järgmine projekt on rahvuslikud sokid rangel raamtust. Paar mõtet on veel aga kui sellised ilmad jätkuvad võib aiatöö väga varakult kaela sadada. Sai natuke liiliasibulaid ühes ühistellimises sebitud. Huvitav kuhu ma need panen ? 
Ja siis tuleb veebruar. Uskumatu eksole. Alles oli Jõul ju.

3 kommentaari:

  1. Veebruaris pead ikka õue kobima. Meil rullusid täna ülaste lehed 😊 Sass on hea semu sul, tähtis ise muidu. Ja no need heegeldusega toolid oleks ju iga maakodu uhkus 😀😀😀

    VastaKustuta
  2. Veebruar on meie kandis aasta kylmem kuu ja tõesti, mõni miinuskraad ikka lubatakse.
    Sokimõtete puhul soovitan vaadata Läti rahvamustrite poole.

    VastaKustuta
  3. Igatahes on valgusega juba päris hästi. Õhtud on kohe tuntavalt pikemad.

    VastaKustuta