...on lumi nii väga sulanud, varesed paari võtnud...

...ja teevad gluti, gluti nagu Eerokene arvas.Aga ei glutita nad niisama ühti. Pesa remondivad. Väiksemad linnud trallavad niisama mööda aed ringi ja lõugavad. Kes on näinud lepatriinusid ja kellel löövad isarähnid trummi. Kevad tahab nagu vägisi tulla. Pilk tänasesse ilma seda väga ei tõota ega toeta. Nooruk kevad võiks tõesti veel ennast talitseda. Mingeid ebanormaalselt varajasi ninakesi aias ei ole. Küll tellisin ära aedvilja ja SUVELILLEDE seemned. Jah, sa lugesid õigesti. Isegi mina võin imelikuks minna 😛 Selliseid suvikuid siis, mis kohe kasvukohta saab külvata, Ikka peenarde täitmise nimel.aga tegelikult on see nüüd küll juba teise seina jutt või oli see nael. Vahet pole. Tegelikult ongi minu aiaelu muu eluga nii tihedalt põimunud, et mõnikord on neid raske lahus hoida.

Aga mis ma siin muidu udutan. Tahan ikka näidata, mis vahepeal valmis on pintseldet.
Kolm, mis viiest tellitust veel puudusid. ikka elutervetele ja toredatele meestele. Auhindadeks. 

Vana säga

Vana Puujumal ja metsa Salasilm

Oksal puhkav rebane. Kuidas ta sinna oksale sai, seda ma ei pannud tähele

Enda lõbuks ja rõõmuks ikka ka. Mitte, et eelnevate tegemine mulle samuti lusti ei valmistanuks. Mulle meeldib pintseldada nii ehk naa. Neist lihtsalt lusti pärast laudadest paistab moodustuvat mingi naiste rida. Eks need krõbinad, mis ma laudadele kleebin ongi naiselikud ja ilmselt mõjutavad mu tööd. Kõik keraamilised ja klaasist krõbinad on tulnud Kaie kätest.

Emadus

Mamma ja Mari

Lõngade punumise rindel on sedasi, et kudumisprojekti tõstsin esialgu kõrvale. Esimese 5 cm tüki ma uputasin kohvi sisse ja viskasin ära. Ok. Olidki liiga jämedad vardad. Paar päeva pusisin siis peenemate varrastega kuni sain aru, et see lõng ei sobi valitud mustriks. Liiga libe, et auke ja palmikuid üheskoos ja läbisegi kududa. Kui taas üks silm sirinal alla välja jooksis, harutasin tüki ja tõstsin kõrvale. Asemele võtsin suvise ürbi projekti. Tahan katsetada free style heegeldust aga ma olen vist selleks liiga arg või ei valda siiski heegeldamist veel piisavalt. Kipub kuidagi vägisi semi-free olema. Aga huvitav on teha, tulgu siis välja mis iganes. Tulgu või kevad 🙀

5 kommentaari:

  1. Varem oli mul kahtluseussike sehen, et see kõik on liiga hea, et olla tõsi, aga nüüd ma hakkan isegi juba uskuma, et ongi selline varane varakevad, sest kaugel see märtski enam on. Oksal puhkav rebane on sellise näoga, et tallegi näikse ta asukoht vähe imelik, et kuidas see võis küll juhtuda, aga ta ootab mis edasi saab.

    VastaKustuta
  2. Ilusad lauad, kala on ikka äge.
    Täna oli selline tunne nagu oleks juulis lumi maha tulnud või see lörts.

    mnjaa, mina külvan tänavu kosmost, kohe igasugust ja :P ja siis lõvilõugu ja äkki saialille ja lillherneid peab olema nagu putru. aiavilju ... võiks ka olla ja siis seda va maalimise soont, aga eks ma siis maalin taimedega :)

    mul oleks sulle lõnga pakkuda, ma ei hakka ikkagi kuduma.



    VastaKustuta
  3. Meil täna tuiskas usinasti, linnud tühjendasid usinalt söögilauda :) Mõtlesin isegi suvikutele, ei ole paha variant vahelduseks :)

    VastaKustuta
  4. Need lauajupid vist ütlevad sulle ise, milleks või kelleks tahavad saada?... Ilm on aga täna nii tuuline, et katus koliseb. Elekter käis ka kodust ära päeval, õnneks sai kolme tunniga asjad aetud :)

    VastaKustuta
  5. Kevadekuulutaja rebane 😁
    Suve silmad, talve hambad. Savernast siiapoole ei ole kunagi enne aprilli korralikku sooja olnud ja kui mina veel noor olin, tehti jyrituli lumehange 😁😁

    VastaKustuta