...sain ma teada, et olen kogu oma elu...

...pahempidiseid silmad valesti kudunud ! 😼 Seda ma kahtlustasin ka kogu aeg, et ma midagi teisiti teen. Aga ma kahtlustasin parempidiseid. TĂ€na proovisin siis nii nagu ette nĂ€htud. Mina ei saa. NĂŒĂŒd on selge, miks ma hakkasin kuduma siis kui ise vĂ”tteid otsisin ja mitte siis kui mind Ă”petati. Minu vasaku kĂ€e hoid lihtsalt ei vĂ”imaldagi nii nagu peaks. See maksab mulle mĂ”ned mustrid kus on silmade asetus oluline. Enamasti pole sellest probleemi. Kogu see jutt viitab mĂŒĂŒd sellele, et alustasin musta topi kudumist 😊

Hendrik Groen oma esimese salapĂ€evikus ĂŒtleb kuldsed sĂ”nad. EDEVUSEL EI OLE VANUSEPIIRE ! Ei ole jah. Kuidas muidu seletada, et heegeldasin kuldse niidiga pushitud punasest lĂ”ngast. Ja lĂ”puks tegin veel kuldkardsest lĂ”ngast 13 ĂŒmmargust nööpi !!!

Top ise sai selline. KĂŒll oleks mannekeeni vaja. Riidepuu ja Ülo (= ka riidepuu ) ei aja ikka asja korralikult Ă€ra. Sai siis selline. Peaks olema nagu pidulisema korra jaoks kuigi mul pole Ă”rna aimu kus ja kuna see pidulisem kord tulla vĂ”iks. Aga kui juba kamps on, kĂŒll siis tuleb. Ega ma nĂŒĂŒd ilmaasjata ju ka seda pununud.
Pildilt pole nĂ€ha aga varrukas on ka roosiline. Igaks juhuks peitsin selle kohe kapisĂŒgavusse Ă€ra.

SĂ”ber palus viit lauda viiele mehele, kes ĂŒhes sĂ”pruskonnas ja ĂŒhiste huvidega. Kaks on tehtud. 

Kakupuu

Kalamehejutt

Kuni jĂ€rgmised mĂ”ttes selles vallas tulevad tuleb muud teha. NĂ€iteks iseenda rÔÔmuks toreduse pĂ€rast selline laud, mis inspireeritud osavnĂ€pust sĂ”bra prĂŒgikastist pÀÀstetud keraamilistest sĂ”lgedest. (seda nö prĂŒgi on mul Ă”nneks veel mitmesugust). Sedasi selles elus on, et ĂŒhele vÀÀrtusetu trĂ€na ja teisele Ă”nn ja aare. 
Provvad pÔrutavad pidusse

sÔled lÀhemalt (Kaie tegi)

Ilma suhtes tĂ”mban nina vingu. Kellel seda suurt sula nĂŒĂŒd vaja oli. KĂ”ik lohud ja augud vett tĂ€is, lumi ei kanna, maa tĂŒkati must. Fui. Ei vĂ”inud siis talv ka lĂ”puni stabiilselt ja vaoshoitult toimetada.  Nojah, veebruar saab muidugi varsti lĂ€bi ja siis algab aednikel mĂ€rtsiagoonia. See on tegelikult vĂ€gagi huvitav nĂ€htus, et paar pĂ€eva lĂŒhem kuu kulub sellise kiirusega nagu oleks vĂ€hemalt nĂ€dala lĂŒhem. Ma loodan. et enne kui suur kevad lahti lĂ€heb, jĂ”uab veel ĂŒhtteist kokku keerata, punuda, liimida, mĂ€tsida...


8 kommentaari:

  1. ei teagi, millest alustada. (ringutab kÀsi) see punane on nii Àge ja ei peaks mitte kapis peidus olema. Kullidega pilt, ahh, kui hea. Sa oled andekas ja taevale tÀnu edev ka :D sÔlepiigad on ka lahedad. Huvitav, et sa oskad selle vindi nii lisada, et ... pole sÔnu, pole sÔnu.

    mÀrtsiagoonia lipsas mul ka nÀdalavahetusel silme ette, korraks. kÔik talvised asjad veel tegemata.

    VastaKustuta
  2. Punane on Ă€ge. Ilus. Ja see ilm praegune, ei kĂ”lba jah, kusagile. Nee rÔÔba, nee mjaasa. Eks vist peaks midagi kĂŒlvama.

    VastaKustuta
  3. Imeline kampsik. Ja see teeb ka rÔÔmu, et laudu muudkui tuleb. Lume osas on vist jĂ€lle kĂ”ik hĂ€sti, sest ma vaatasin praegast aknast vĂ€lja ja...ĂŒhesĂ”naga, kĂ”ik mis Ă€ra sulas on ĂŒhe ööga jĂ€lle tagasi sadanud. Haha, "mĂ€rtsiagoonia" tĂ”i mu silma ette lumesulamisgraafiku: sulab, sulab, kĂŒlmetab, sulab, kĂŒlmetab, pakane, pakane, jne. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. jeebus, nii palju lund tulnud, meil on KA natuke sadanud :)

      Kustuta
  4. Kampsun on imeilus ja lausa pĂŒĂŒab pilku-vĂ€ga pidulik.Prowad pidurĂŒĂŒs pintseldus on kohe sobiv kink Vabariigi sĂŒnnipĂ€evaks.Sinul seda loomingulisust ikka jagub (teeb kohe kadedaks)

    VastaKustuta
  5. Mismoodi valesti kudunud? Ei mÔika.
    TöövÔtetel ei ole mingit tÀhtsust, kui tulemus on nii sÀrav :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Teatud mustrite juures on see vĂ€ga oluline kuidas ja kustpoolt vardale vĂ”etakse, ma koperdasin ĂŒhe sellise otsa :) muster lihtsalt ei tule selline nagu peaks

      Kustuta