...sai üks püksitegu valmis

Oligi juba venima jäänud. Minul polnud tegelikult kiiret  aga Ülo muutus murelikuks. Tavaliselt on tal sügavalt ükskõik kas ma koon või heegeldan, mida ma parasjagu punun või kaua ma seda teen. Ei teagi, mis tal seekord viga oli 😕 aga vahepeal sai lõng otsa ja pidin juurde tellima ja no otse loomulikult hakkas mingil hetkel kevad ka ju sisse pressima.
Kui ma eelmiseks suveks tegin endale suvised lühikesed aiatööpüksid, siis sel aastal võtsin ette pikad ja peenemad, nö jalutuspüksid 😊 Kergelt nahkhiirene fileeheegeldus. Lõng stretš.


Ja nüüd on selline imelik tunne, et tahaks kuduma hakata, sest koos puudu jäänud lõngaga tellisin ühe udunummi talvise lõnga ka. ma kohe ei teagi, mida sellisest isust arvata vastu suve. Äkki suudan kuidagi vastu panna.

8 kommentaari:

  1. ilmselt tuleb siis kuum suvi, kui eelmine pükste tegu oli lühike, aga nüüd pikk. kevad on igatahes pikk. Ühest küljest päris hea, et veel soe pole, teisest küljest on vattidest villand. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kohutavalt villand, natukene võiks ju soojem olla, mitte palju, vähemalt ühe fliisi jagugi :D

      Kustuta
  2. P.S. ma laenutasin heegeldamise raamatu, et pitsist päevavari teha, aga ehh, pean raamatu ilmselt tagastama :)

    VastaKustuta
  3. Lootke aga, et hooajaliste aiategemiste kõrvalt veel kudumiseks ja heegeldamiseks aega jääb :D Aga Eve uued püksid on väga ilusad ja inspireerivad, tekitavad endalgi mõtte heegelnõel haarata ja must stretšniit hankida... aga vist ei jõua selleks ajaks valmis. Eve, kas sa neid mulle laenata ei tahaks, kui ma Frantsusmaale lähen ?!? :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. no kui need sul ümbert ära ei kuku, siis ikka võin :)

      Kustuta
  4. Teiste tööde ilusaid pilte on hää vaadata, no ikka see ajapuudus ei lase mulgi hegeldusenõela kätte võtta.

    VastaKustuta
  5. Väga ägedad, jube tubli oled :)

    VastaKustuta