...on ühes kaua uinunud ajus midagi liikuma hakanud...

...või midagi sellist. Mõned ideed hakkavad tasapisi looma. 
Need toredad nüansirikkad kodumaa mullad on minu juures juba vist 3 aastat olnud. paar lõuendit siiski värnitsa ja liivaga ka katsin aga see oli nii aeganõudev protsess, et kolmas jäigi pooleli. No ei ole minu temperamendi jaoks. aga mullad sügelesid hinges ja südames. Väärt kraamiga peab midagi ometi veel teha saama. Lauateema ka nagu tahtis muutmist. ei saa ühtemoodi vabrikuna ju neid vorpida. Tuli helge mõte, Kui liimiks liiva laua peale, akrüülidele lisaks. Liimisingi. 


Ja siis liimisin juba rohkem. Mõtlen, et teen vist väikese seeria Maagilised. roheline oleks siis Maagiline I ja sinine Maagiline II. 



Pildistatud enne lakkimist. Lakk tegi mullad tumedamaks. Loodan, et mitte liiga. Kuivavad need kusagil lae all Sassule kättesaamatus kõrguses. Või õigemini, sinna kassike lihtsalt ei mahu. Aga kui mingi idee juba kord hakkab looma, siis on sellel kalduvus edasi areneda ja sed muidugi just nüüd kui kevad hakkab juba uksele prõmmima ja tegelikult peaks hakkama oma konte õue kevadtöödele kupatama. Jälle läheb nii nagu alati, et kui on ideed, pole aega ja kui on aega pole ideid. Õnneks lubatakse veel paari külma ilma.
 Sass tahab juba kangesti puid vallutama hakata. Ise ta õnneks muidugi ei tea, et selline meeldiv võimalus varsti avaneb. Meie kodused kõrgused on juba kõik vallutatud. ja Sass on jutukas. Hääleke on küll veel nii hale piiks, et lausa haledus tuleb südasse 😉 Jutukad kassid mulle meeldivad.


Magamiseks võetakse endiselt vigurpoose.



Ja lõpuks tegin pooleliolevast mullamaalist akrüülide abiga hübriidmaali. Nii nagu oskasin 😞




7 kommentaari:

  1. Ai, see on hea, et mullad pole meelest läinud ja ikka inspiratsiooni annavad :D

    VastaKustuta
  2. See hübriidmaal on mu lemmik :) Kevadet võid ju natuke nihutada ka, et mõned maalid veel valmis saada. Ega selle aeda minekuga ju tegelikult kiiret veel ei ole :)

    VastaKustuta
  3. Minu lemmik ka hübriidmaal,Jõudu uuteks ideedeks!

    VastaKustuta
  4. Mulle see maagia meeldib, hübriid on ka hea, aga parem oleks veel suurema pinna peal hübridiseerida, siis pääseks paremini mõjule.

    VastaKustuta
  5. Väga lahe, maagilised on lausa vägevad.

    VastaKustuta
  6. Maagilistel on kõva maagia sees. Värvid ja see kõik. Imeline! :)
    Ei see kevad veel tule, aprilli keskel ehk hakkab looma midagi alles. Nii, et maali aga. :)

    VastaKustuta