...on veebruar otsa saamas

 See ole lühike kuu ka 😉 Põhitegevus on ikka olnud lugemine. Stefan Klein oli selle kuu avastus. Toredad piire laiendavad raamatud. Unenäod ja Aeg. Neid jagub veel ka märtsi. Eks igasugune muu tegevus on sellevõrra soiku jäänud. 
Õde soovis ümmargust heegeldatud lina. Peale pikka otsimist jäin juba kunagi ammu läbiheegeldatud lina juurde. Kindel värk. Häda aga selles, et tellisin millegipärast liiga vähe heegelniiti ja hetkel ei pakuta ka seda valget enam. suurem oleks olnud palju ilusam. Lõpetasin lina serva selliselt, et kui valget juurde saab tellida, siis võin iga hetk jätkata.


Ühe laua võõpasin ka. ei ole vist see kollase koera aasta loomingulisem möödunud punasest kukest. Ei tule seda tunnet, et vohhhh, nüüd panen 
Eks igal on vaba nimevalik. Mulle tundub, et see võiks olla nt kõrbevõidukäik.
Sass kass vist ikka ka kasvab.Ei saa ju aru kui iga päev ninapidi koos olla. Peaks teine olema arvestuslikult lõvi tähtkujust aga vahel on tunne, et hoopis koristaja neitsi. Isegi oma mänguasjad korraldatakse kusagile ühte kohta. Tõsi viimasel ajal kipub see minu padi olema. Jumalad olgu tänatud, et meil elus hiiri ei leidu ! Ilmselt oleks Sass see kass, kes oma saagi kallite inimestega heal meelel jagaks. Ja eile varahommikul tuli Sass pooleks tunniks vabatahtlikult sülle. Sellest, et ta Meerit tagumisest jalast hammastega kinni hoidis, ikka mängimise eesmärgil, pole ma vist ka veel kirjutanud 😊 Kas ma olen juba suurem küsib Sass ?



3 kommentaari:

  1. See sinu pilt passibki hästi Sassi taustapildiks :) Kassi kontuurid joonistuvad selle taustal hästi välja.

    VastaKustuta
  2. oo, huvitav pilt, kuidagi teise olemisega. Sass on kasvanud jah, saad teda pildistada ka istuvas olekus, muidu lendas kogu aeg :)

    VastaKustuta
  3. Oi, Sass on kasvanud ja oskab ka väga ilusasti istuda. :)

    VastaKustuta